Search the catalogue

Language

Nya böcker om dinosaurier

Nya böcker om dinosaurier

Nu har vi köpt in nya fina böcker om gamla dinosaurier. Kom till biblioteket och kolla in dem!

Foto: Fausto García på Unsplash

Dinosaurier var (eller är?) fascinerande varelser. Forskare runt om i världen hittar hela tiden nya spännande fynd av dinosaurierester och vi lär oss mer och mer om dem. Nu har det kommit några nya böcker, som vi tycker är riktigt bra. Här är de:

 

Dinosaurier och livet på jord

Jorden har funnits i mer än fyra miljarder år. Långt innan det fanns människor på jorden fanns det andra djur. Den här boken handlar om dinosaurier och hur livet på jorden har förändrats. Du får också möta Anton som gillar dinosaurier och som drömmer om att få träffa dem livs levade. Lättläst.

https://bibliotek.eskilstuna.se/o/arena-portlet/portletResources?resource=resourceCover&portalSiteId=153264615&recordId=484231&agencyName=ASE100145&width=0&height=0

 

Dinosaurier - mitt stora bildlexikon

I den här boken finns det riktigt fina bilder på dinosaurier! Du kan se hur stora olika dinosaurier var i jämföresle med en människa.

https://bibliotek.eskilstuna.se/o/arena-portlet/portletResources?resource=resourceCover&portalSiteId=153264615&recordId=478557&agencyName=ASE100145&width=0&height=0